Димитър Рачков и Мария Игнатова с общ бизнес

0
Оценете този post

Димитър Рачков е не само най-скъпоплатеният, но най-находчивият тв водещ у нас

Любимецът на зрителите Димитър Рачков се оказа изключително находчив. Комикът, който разсмива почитателите си пред малкия екран, върти успешен бизнес.

В едно от бизнес начинанията му негов съдружник е неговата половинка Мария Игнатова. Двамата са собственици на една от таксиметровите компании, обслужващи столицата.

Тъй като бизнес начинанието им се оказало изключително успешно, двамата решили да започнат съвместна дейност и по още няколко проекта. Обичаните тв водещи са собственици и на фирма, занимаваща се с организирането на тържества. Освен нея те притежават и още една фирма. Предмет на нейната дейност са импресарските услуги.

Обичаният тандем си докарва солидни приходи не само от работата в телевизията, но и от страничните дейности, с които се занимава.

Димитър Рачков е един от най-добре платените тв водещи в родния ни ефир. Месечната заплата, която той получава в Нова тв, е блян за много негови колеги. Всеки месец той се разписва срещу фиш от 10 000 лв, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Слуховете ту събират, ту разделят обичаната двойка. Последната клюка около двамата гласи, че Мария Игнатова си е събрала багажа и се е изнесла от жилището на комика.

Димитър Рачков е не само най-скъпоплатеният, но най-находчивият тв водещ у нас
Димитър Рачков е не само най-скъпоплатеният, но най-находчивият тв водещ у нас

Малко преди това тя замина за Малдивите, но не с Димитър Рачков, а със своята приятелка Алекс Раева. Отсъствието на комика от почивката на Мария Игнатова също стана причината за слухове, че двамата са се разделили.

За раздяла между тях се говори от години. Истината е, че те често се карат. Скандалите им стават причина за кратките им раздели. Но не след дълго двамата отново се събират. Факт е, че дори и след дългогодишната си връзка, двама все още не се решават на следващата стъпка – брак и дете.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.