Ирина Костадинова натри носа на Венелин Петков

Гласувайте за статията

Ирина Костадинова натри носа на бившия си шеф Венелин Петков

Ирина Костадинова, която преди дни си тръгна от бТВ, натри носа на бившия си шеф Венелин Петков. Както вече стана ясно, причината за напускането й е амбициозният Петков.

Не само на Ирина Костадинова, но и на всички вече им писнало от своеволията на самозабравилия се бивш новинар. Въпреки, че Костадинова беше един от най-добрите професионалисти в новинарския блок, Венелин Петков често си позволявал да я критикува неоснователно.

На опитната новинарка й писнало от неоснователните критики, които била принудена да търпи да търпи ежедневно, въпреки старанието си. Оказа се, че тя не е единствената в нюзрума, подложена на подобно несправедливо отношение от самозабравилия се Венелин Петков.

Накрая новинарката не се стърпяла и повишила тон на шефа си. След луд скандал между двамата, тя заявила, че напуска. На сбогуване с Венелин Петков тя му припомнила, че неговият стол също се клати и той не бива да забравя това.

Опитната журналистка все още няма планове за бъдещето си кариерно развитие. Вече е получила няколко предложения за работа. Но засега не е приела нито едно от тях, тъй като има нужда от малко време за размисъл.

Тв водещата с екстравагантна визия предпочита първо да си почине и едва след това да прецени с какво желае да се занимава в бъдеще.

Ирина Костадинова натри носа на бившия си шеф Венелин Петков

Ирина Костадинова натри носа на бившия си шеф Венелин Петков

Докато беше част от екипа на бТВ тя получи категорично признание за един от най-опитните диктори в частната медия. Бунтарката Ирина не крие за трудностите, през които е преминала, докато постигне това.

Преди време тя разкри, че благодарение на волята си и подкрепата на близките е успяла да пребори тежката си зависимост към забранените вещества, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ирина Костадинова натри носа на Венелин Петков”

  1. Дани

    мар. 01. 2017

    Браво на Ирина! Нека някои хора не забравят от къде са тръгнали – имам предвид г-н Петков! Самочувствието му май ще му изиграе лоша шега в скоро време!

Добавете коментар