Гери Дончева се вмириса: Къпе се с канче!

Гласувайте за статията

Гери Дончева ревна от „Топлофикация“, не може да се изкъпе като хората!

Гери Дончева се къпе с канчета. На изисканата моделка й се наложило да прибегне до този прийом заради повредата на софийската „Топлофикация”.

Красавицата топлела кофи и канчета и така си взимала душ. Тя също пострадала от повредата на мастодонта „Топлофикация”. Гери Дончева не искала да се подвизава не изкъпана сред хората и затова се принудила да се къпе то този примитивен начин.

Гери Дончева

Гери Дончева вече е бясна, че не може да се изкъпе нормално

Моделката с много таланти сама се оплакала в социалната мрежа за това положение. Мнозина обаче не могат да повярват на подобна истина.

Те се питат как модерната и хвалещата се с висок стандарт моделка се е доверила изцяло на „Топлофикация”. Те подозират че тя или нещо лъже или просто е била достатъчно наивна, за да се довери на фирмата монополист.

Онлайн потребителите се учудват защо красавицата не си е сложила поне един бойлер, за да се къпе, когато се случат подобни ситуации.

Гери Дончева бе една от участничките в текезесарското шоу „Фермата”. Тя отпадна в двубоя заради претърпяна по-рано гинекологична операция.

Припомняме, че преди това моделката стана известна и със скандалите с бившия й. Екс гаджето й, гъркът Костас Устабасидис я обвини, че го е измамила в общия им бизнес с хотела на морето.

Бизнесменът е сигнализирал прокуратура и разследващите органи, защото Гери била присвоила и неговия хотел „Мида” на Слънчев бряг. Когато двамата се запознали тя била бедна като църковна мишка.

И той немарил инвеститори, които построил хотела на семейната й земя. Но след това не само го излъгала и взела всичко. Ной се отблагодарила с куп изневери, за които той имал доказателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар