Шок за Джена: Голямата й любов Джино се връща в България за постоянно! (депортират го от САЩ)

Гласувайте за статията

Джино Бианкалана ще бъде депортиран обратно в родината си!

Раят на Джино Бианкалана в Америка май е към своя край. Гордият нашенец, който не спираше да парадира, че живее и работи в Чикаго, скоро ще се завърне у дома, но с подвита опашка.

Защото Джино няма да си дойде на почивка или за да види близките. Той ще бъде депортиран от правителството на САЩ и по-специално от самия Доналд Тръмп. Не, че президентът знае кой е Джино, разбира се. Но той предприе жестока офанзива срещу изгонването на всички „тъмни субекти“ от страната, дошли под формата на емигранти.

Джино

Джино Бианкалана като нищо скоро ще заживее я в „Обеля“, я в „Младост“

Близки на Джино са убедени, че той ще е един от депортираните, тъй като доста пъти се е провинявал в страната на неограничените възможности. Припомняме, че Бианкалана и семейството му са в Америка от 20 години и се занимават с товарни превози.

Вместо да учи или да създаде своя собствена фирма обаче, Джино откакто отрасъл, го ударил на живот. Затова и той неведнъж бил залавян от полицията в Чикаго да шофира с превишена скорост, да кара пиян, да прави катастрофи, както и е бил спипван с алкохол или забранени вещества.

„Доналд Тръмп беше ясен, че всички тези „сволачи“ ще бъдат аут от Америка и е само въпрос на време Джинката да се озове в „Обеля“, смеят се запознати.

Това обаче ще дойде като шок за бившата годеница на Джино – певицата Джена. Макар че е вече семейна и чака бебе от Атанас Стоев, тя още не била заличила напълно спомените за Бианкалана. Както и грозната им раздяла след Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар