Ужас за Ани Владимирова: Този кошмар я съсипва! (истината втрещи близките й)

Гласувайте за статията

Ани Владимирова все още не дава вид, че е изплашена, но в душата й е хаос!

Психоложката Ани Владимирова е обект на завист от страна на повечето нейни колеги, а и на обикновени хора. Заради участието си в поредицата „Истински истории“ по Би Ти Ви, както и работата с екипа и участниците във Вип Брадър, тя е обсъждана постоянно.

Малцина са тези обаче, които знаят какво й коства тази слава и успех. Истината е, че от доста време насам Ани Владимирова едва издържала на напрежението и на системния тормоз, на който е подложена.

Ани Владимирова

Ани Владимирова пропищя от набези на луди

Да, тормоз, защото почти всеки ден била атакувана от различни и непознати за нея психари, които я убеждавали да ги включи в предаването на Иван и Андрей. Всеки втори на улицата я дърпал, спирал я и настоявал да изслуша неговата история. Като която „втора нямало“.

„Ани се видя в чудо. На няколко пъти си смени телефона, защото онези го намираха и я побъркваха. Странното е, че всеки път го издирват отново и отново. То не са обаждания, то не са писма, то не са атаки на улицата. А има и такива лунатици, които директно се опитват да я сплашат и да я накарат да изпълнява желанията им“, разкриват източниците.

Близките на Ани Владимирова били дори по-притеснени от нея и я съветвали да се обади в полицията или поне да си наеме охрана. За момента психоложката продължава да живее по старому, но сериозно обмисляла варианта да напусна телевизията.

Тя щяла да се отдаде отново само и единствено на професията си и то в частната си практика. Без да предизвиква излишен шум около името си и да привлича подобен род странни субекти наоколо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар