Цеци Красимирова се помири с Ангелинка на Самоковеца

Гласувайте за статията

Цеци Красимирова върна скъпа гривна на вдовицата на любовника си

Цеци Красимирова се помири с Ангелинка на Косьо Самоковеца

Цеци Красимирова се помири с вдовицата на Косьо Самоковеца. Фаталната манекенка е потърсила прошка от жената на любовника си, който беше застрелян пред очите й в Амстердам.

Манекенката върна ръчно изработена скъпарска гривна на съпругата на покойния си любовник. Тя я изпратила по куриер, споделиха близките й.

Причината за раздялата на Красимирова със скъпото бижу бил фактът, че Цеци е евангелистка и „нейният Бог не й позволявал да я задържи“.

Цеци Красимирова се помири с вдовицата на Косьо Самоковеца

След като едва не загуби живота си при стрелбата срещу Константин Димитров в Амстердам през 2003 г., с когото делеше едно легло, манекенката реши да промени тотално живота си. „Смъртта му и това, че тя по чудо оцеля след двете животоспасяващи операции я накара първо да поиска прошка от , а сега й върна и гривната, която Самоковеца купил на съпругата си за Свети Валентин малко преди да го застрелят“, споделиха ни близки на манекенката.

Ръчно изработеното бижу е правено по поръчка, с четири диаманта е и все още не е ясно защо Косьо я е дал на Красимирова. „Сигурно е искал Цеци да се изфука със скъпоценната вещ. Тя много си пада по дрънкулки“, смятат приятелките й.

Преди 10-ина дни Красимирова отпразнува 37-ия си рожден ден в смолянска кръчма с дъщеря си и най-добрите си приятелки, научи „България Днес“. Красавицата бе отседнала в курорта Баните в гостоприемницата „Хаджи Боби“, а с Джудит и трите си дружки веднага направиха снежен човек. „Тук е прекрасно, имаме си петле и кокошчици, щастлива съм“, написа послание до виртуалните си фенове моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар