Мария Игнатова и Димитър Рачков окончателно разделени (Тя се върна в стария си дом)

Мария Игнатова и Димитър Рачков са окончателно разделени
0
Оценете този post

Мария Игнатова и Димитър Рачков вече не живеят заедно

Мария Игнатова и Димитър Рачков са се разделили в края на миналата година

Мария Игнатова и Димитър Рачков окончателно са сложили край на връзката си. Близки до звездната двойка издават, че водещата е изнесла багажа си от баровската къща на половинката си в Панчарево.

Като това е категоричното доказателство, че ВИП двойката окончателно се е разделила, след като през последните две години двамата няколко пъти се събираха и разделяха. Малко преди Нова година Мария се е нанесла в старото си жилище в столичния квартал „Лозенец“, собственост на първия й съпруг Петко Димитров, пише Hotarena.net.

Мария Игнатова и Димитър Рачков са окончателно разделени

В тристайния апартамент водещата на „Господари на ефира“ живее със сина си Виктор и домашния им любимец – хамстер. Съседи споделят, че със сигурност блондито живее без Рачков, тъй като за двумесечния й престой не са го засичали нито веднъж да влиза или излиза от кооперацията.

Хора от екипа на „Господари на ефира“ споделят, че Митко и Мария са скъсали в края на изминалата година, затова решили да не прекарват празниците заедно. Пътищата им се разделиха след серия скъсвания и събирания, но опитите да стабилизират връзката си удариха на камък.

Запознати разказват, че в отношенията им не се е намесвал трети човек, въпреки десетките писания за изневери и от двете страни. Вероятно са се наситили един другиму и са преценили да скъсат, коментират запознати от Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.