Андрей се фука с джип за 160 бона (Вижте тузарското му возило)

Гласувайте за статията

Андрей подкара джип за 160 хиляди

Андрей се фука с джип за 160 бона. Водещият и продуцент яхна мощно возило BMW X6, с което фучи из улиците на София от около месец насам.

Арнаудов отказва да разкрие дали е платил кеш за возилото или го е взел на изплащане, но не спира да се фука, че си е позволил толкова скъпа кола и е истински баровец. Нисичкият водещ, по-известен с прякора си Опосум, целял да впечатли поредната манекенка, защото от доста време не се е радвал на женски ласки. След няколко неуспешни връзки с популярни хубавици и силиконови плеймейтки той имал славата на плейбой и изпитвал сериозни проблеми с намирането на половинка.

Иначе високопроходимото возило на водещия е пълно с всякакви екстри и Арнаудов чакал близо 2 месеца колата му да пристигне от завода в Германия. Лъскавият джип е с 5 години пълна гаранция и макар да гори бензин като звяр – цели 22 литра на 100 километра, Андрей не се притеснявал от разходите.

Андрей се фука с нова кола

Опосумите Иван и Андрей от години се изживяват като истински баровци и двамата се движат из София все с луксозни джипове със затъмнени стъкла. И новото возило на Арнаудов е с въпросната екстра, която наскоро бе официално разрешена от депутатите след промяна в Закона за движение по пътищата. Въпреки многото лукс в колата си обаче Андрей няма най-важната – половинка, с която да се радва на глезотиите, и не изглежда никак щастлив от баровския си живот.

Водещият освен това не може да разчита на компания и от верния си приятел Иван, тъй като откакто се ожени за Ирина Тенчева, той се е превърнал в кротък семеен мъж. Двамата гледат 4 деца и на Христов не му остава никакво време за мъжки забавления с Андрей. Когото постоянно съветвал най-сетне да си намери съпруга и да стане баща. Арнаудов обаче удря на камък и не успява дълго да задържи жена до себе си, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар