Емо Чолаков сътвори грандиозен гаф

Синоптикът бе подложен на зрителски линч
0

Синоптикът бе подложен на зрителски линч

Любимият на мнозина синоптик от Би Ти Ви – Емо Чолаков, сътвори грандиозен гаф.

Запознати издават, че след това, което е направил, Емо Чолаков е силно притеснен и не смее да си покаже носа навън.
Голяма част от зрителите роптаят, че синоптикът не спира да се излага.

В повод за масовото недоволството се превърнали прогнозите, които Емо Чолаков и екипът му изготвят.
Този път обаче поредният гаф рефлектирал не само върху него, а и върху прекия му началник Венелин Петков. Той бил принуден от ръководството да му наложи сериозна санкция.

Емо Чолаков
Синоптикът бе подложен на зрителски линч

Зрителите са недоволни от това, че в последно време синоптикът не успява да прогнозира кога ще бъде студено и ще вали сняг, и кога ще е слънчево.
В подкрепа на думите си те посочват, че в началото на миналата седмица синоптикът прогнозирал застудяване. В действителност обаче вместо това температурите скочили рязко нагоре.

Редовните зрители на Би Ти Ви, са категорични, че това не е прогноза за времето, а пълна пародия. Освен това недоволствали, че неверните прогнози обърквали сериозно плановете им.
Една от зрителките дори посочва, че вече прави точно обратното на прогнозираното от Емо Чолаков и екипа му и така уцелва прогнозата.

Те са категорични, че вместо да си губи времето в съчиняването на безсмислени лафове, по-добре да обърне по-сериозно внимание на прогнозата.
Зрителка на медията недоволства, че е крайно време Емо Чолаков да реши дали иска да се изявява като синоптик или като шут.

Самият синоптик бил много притеснен от зрителския линч. Той непрестанно обяснявал на колегите си, че по това време на годината атмосферата е много трудно предвидима и се мени за раз време.
Именно поради тази причина му е трудно да улучи дали преваляванията ще са преди обяд или следобед.

Той бил категоричен, че колегите му от БАН, с които си сверява прогнозата имали същите проблеми, пише zajenata.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.