Петя Дикова забърса ново гадже

Петя Дикова забърса ново гадже
5 (100%) 1 vote

Тв водещата му мята команди като на малко дете

От известно време насам наследницата на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова си има нова изгора.

Очевидци разкриват, че през уикенда двамата с Петя Дикова били засечени да се разхождат в един от столичните молове. Това, което силно ги учудило обаче бил фактът, че младежът минал на сметката на тв водещата.

Доколкото може да се вярва на думите на очевидци, когато дошло време за плащане на сметките младежът гледал разсеяно, докато Петя Дикова веднага извадила портфейла си.
Тв водещата изглеждала досущ като Снежанка, предрешена в елегантни боти и кожух.

Петя Дикова

Тв водещата му мята команди като на малко дете

Отначало Петя Дикова почерпила новата си изгора с фреш от портокал, ябълка и грозде.
След това дошъл редът на билетите за кино. И тук обаче всичко се повторило отново. Докато новата й изгора се помайвал със сока в ръце, тя чевръсто се наредила на опашката за билети.

Може би инициативата за неделния релакс е била по нейно предложение и поради тази причина именно тя е поела и всички разходи.
През цялото това време кавалерът й стоял бездейно и безропотно и бил поверил всичко в нейни ръце.

След като взела билетите, Петя Дикова хвърлила една команда на половинката си да побърза, ако иска да получи кола и пуканки за прожекцията.
Запознати твърдят, че това не е нищо ново, тъй като наследницата на Аня Певчева и Сашо Диков много обичала да командори. Вероятно именно това е причината, поради която никой не се задържа дълго време до нея.

Отначало младежът се стъписал от заповедта, която метнала тв водещата. Веднага, след като се окопитил обаче двамата поели към опашката за пуканки и начос.
След това намерили местата в залата и удобно се настанили, за да гледат екшън от Холивуд.

На този етап все още не е известно кой е младежът. Засега той остава в пълно тайнство, но вероятно съвсем скоро ще се разбере, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар