Взрив: Марта Вачкова готви без дрехи, опули всички!

Взрив: Марта Вачкова готви без дрехи, опули всички!
5 (100%) 1 vote

Марта Вачкова готвела без дрехи и хич не й дреме!

Марта Вачкова се вихри полуоблечена в кухнята. Марта Вачкова е известна с това, че не търпи дрехи по себе си. Щерката на големия Григор Вачков не се притеснява от телесата си и обича да се излага на слънцето така, както „майка я е родила”.

Звездата от хитовия сериал „Откраднат живот” обича по евино бельо да се подвизава и в кухнята си. Така облечена или с полупрозрачен пеньоар тя забърквала различни манджи. Еднакво успешно се справяла с постните манджи и тези с много мръвки в тях.

Марта Вачкова

Марта Вачкова съвсем спокойно си готви без дрехи

Чаровната пухкавелка не търпяла много дрехи по себе си. Щом прекрачвала прага на къщата си, тя смъква почти всичко, което я притеснявало.

На нея винаги й било в повече и не обичала да се навлича. Вероятно заради горещите вълни или заради наднорменото си тегло, но Марта Вачкова винаги си разхождала из дома си облечена с малко дрехи.

Актрисата не скрива, че не само обича да готви, но и да си хапва. Както и й личи. Но тя не страда много от това. Марта Вачкова категорично е отхвърлила всички диети.

Тя е категорична, че който я харесва и обича, ще я приеме и в тази обвивка. Дългогодишният й приятел Владо Пенев обича своята приятелка.

Двамата били двойка по време на студентските си години. Бащата на Марта Вачкова много го харесвал и одобрявал за зет. Но съдбата ги разделила и двамата имали други партньори в живота си.

Сега са отново заедно и обичат да практикуват нудизма на скрити места. Бившият министър на културата харесва като Марта да се подвизава с малко дрехи по себе си.

Двамата се разхождат по скрити и диви места из планините и морските плажове, като се възхищават на природата и на себе си, далеч от злите хорски очи.

Марта Вачкова често е хвалила Владо Пенев като изкусен кулинар. Двамата обичат да прекарват времето си заедно, като говорят на различни теми. Както и да се отдават на любимата си кулинария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар