Драма: Асен Блатечки не е на себе си, Катерина Горанова притеснена! (още подробности)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки никога не е бил в подобно окаяно състояние, жена му се тревожи за него!

Чаровникът на родното кино и театър, по който въздишат хиляди жени, Асен Блатечки, не е на себе си. От известно време насам тежко въздишащият е самият той. Но не от любовни неволи, а от финансови такива.

Оказа се, че Асен Блатечки се докарал дотам, че в момента има натрупани дългове от хиляди левове. Той задлъжнял към банки и дори фирми за бързи кредити, само и само да осигури спокойствието и нормалния живот на двете си семейства.

Асен Блатечки

Асен Блатечки удари дъното, няма пет лева да се усмихне

Актьорът тепърва ще разбира каква огромна грешка е била авантюрата му с Диляна Попова, на която направи и дете. Разбира се, Асен Блатечки обожава Борил и никога не би се лишил от него. Само че издръжката на това негово ново семейство, му изяде главата.

„Като сянка е станал. Все мрачен ходи, с огромни торбички и сенки под очите. Ще полудее този човек. За да купи апартамента на Диляна и Борил, той изтегли голям кредит. А след това и няколко малки, за да ги поддържа, защото и нейното положение е отчайващо откъм пари. Паралелно с това гледа и нищо да не липсва на Катерина и дъщеря им, защото ги обожава. Абе, не е за завиждане Асенчо този път“, коментират запознати.

Всичките си изкарани пари Блатечки влагал или в погасяване на дълговете си, или ги наливал в общия филм „Бензин“, по който работи заедно с половинката си Катерина Горанова. На практика не му оставал нито лев, въпреки че продължава да обикаля на участия из цялата страна.

„Най-силно го заболя като стигна дотам, че трябваше да поиска заем от приятел. Май едва тогава осъзна колко го е закъсал и че фалитът този път не е мираж“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар