Скандал! Недялко Недялков: Елена Йончева е безотговорна майка! (разкритията за нея шокират)

Скандал! Недялко Недялков: Елена Йончева е безотговорна майка! (разкритията за нея шокират)
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева настрои доста хора срещу себе си с решението да се намърда в парламента!

Собственикът на сайта Пик и отколешен „любимец“ на Слави Трифонов – Недялко Недялков, скочи срещу Елена Йончева. Причината за възмущението му е решението на журналистката да се намърда в депутатско кресло. Което впрочем разгневи мнозина българи.

Припомняме, че Елена Йончева беше плътно до ген. Румен Радев по време на предизборната кампания на президентските избори и до голяма степен допринесе за победата му. Тя беше назначена за прессекретар на „Дондуков“ 2 и твърдеше, че ще работи с огромен хъс и желание.

Елена Йончева

Елена Йончева тръбеше, че никога няма да остави журналистиката, а първа хукна към удобното депутатско кресло

Е, това желание обаче изтрая едва две седмици. И Елена Йончева си би камшика. Тъй като получи доста по-апетитно предложение от Корнелия Нинова. А именно да оглави листата на народните представители на БСП в Хасково.

Именно това й поведение на фурнаджийска лопата вбеси, както избирателите, така и Недялко Недялков. Който изригна с коментар срещу нея.

„Това е моето лично мнение, но не мога да уважавам жени, личности и безотговорни майки като Елена Йончева. Роди бебето си през май и бързо го захвърли, за да влиза в политиката. А нали уж години наред тръбеше, че журналистиката е нейната страст и голяма любов. И че не би я предала за нищо на света. Какво се получи сега обаче, когато помириса отблизо други, по-апетитни възможности“, коментира Недялков.

Той се изказа и против кандидатирането и на другия наш голям журналист Тома Томов, който навремето е бил агент на ДС и се е подвизавал под псевдонима „Тодоров“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар