Пикантен факт от миналото на Наталия Гуркова излезе наяве

Гласувайте за статията

Пикантен факт от интимния живот на Наталия Гуркова излезе наяве

Пикантен факт от миналото на една от най-красивите ни миски Наталия Гуркова излезе наяве. С чара и обаянието си тя успяла да плени настоящия президент на САЩ – Доналд Тръмп. Всеизвестен факт е, че той е любител на женската красота.

Преди осем години очарователната Наталия Гуркова лично получила покана от настоящия президент на Америка да присъства на организиран от него престижен конкурс за красота.

Бляскавото събитие се състояло в едно от шикозните имения на милиардера. За негово съжаление Наталия Гуркова била заедно със съпруга си.

Запознати коментират, че това е причината Тръмп да не си позволи да я ухажва. Но типично в свой стил той отчел физическите дадености на нашенката.

Наталия Гуркова е сред малцината присъствали на събитието, които са получили покана от Доналд Тръмп да се снимат с него. И до ден днешен носителката на титлата за най-красива българка през 1999 година пази този фотос на видно място в дома си.

По време на предизбирната кампания на настоящия президент на САЩ стана ясно, че моделката Венета Кръстева също се познава с него. Нещо повече. Тя е прекарала с милиардера 40 дни под един покрив.

Причината за съвместното им пребиване бил конкурс за красота. Нашенката получила покана лично от Тръмп да бъде жури.

Наталия Гуркова успяла да омае и Доналд Тръмп

Наталия Гуркова успяла да омае и Доналд Тръмп

Тя отвърнала на жеста му с покана за гостуване у нас. Още тогава той отговорил положително на отправената му предложение. В свое интервю Венета Кръстева изрази съжалението си от факта, че нито един наш политик не прилича на Тръмп.

Още една нашенка се похвали, че се познава лично с американския президент. Това е Жана Янева. Тя е сред щастливките получили лично от него предложение за работа. Доналд Тръмп предложил на нашенката да работи в една от модните му компании.

Жана отказала категорично, тъй като не й допадат крайните му възгледи по някои въпроси.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар