Антон Хекимян направи сензационно признание

Антон Хекимян направи сензационно признание
4 (80%) 1 vote

Антон Хекимян направи сензационно признание за личния си живот

Антон Хекимян направи сензационно признание за личния си живот, с което изненада всички. Амбициозният журналист заяви, че вече е готов да създаде семейство. Той е категоричен, че ще има най-малко три деца.

Водещият на сутрешния блок по бТВ не крие, че е запознал половинката с намеренията си. В интервю за LOVE style той каза, че още в началото на връзката си с Василена споделил с нея, че мечтае за най-малко три деца.

Амбициозният журналист допълни, че половинката му е от жените, които са на мнение, че трябва да родят първото си дете преди навършване на 30 години. Той сподели, че в момента Василена е на 27 години и й остава малко време да изпълни плана си.

Антон Хекимян заяви, че това да си родител не означава само да се справяш с грижите за детето си. Означава най-вече да обичаш и да правиш всичко за рожбата си.

Тв водещият е наясно, че появата на едно дете променя коренно живота на родителите му.

Той сподели пред изданието, че все още не е предложил официално брак на половинката си и не бързат с това.

За сватбеното тържество той каза, че си го представя като нещо уникално и запомнящо се. Журналистът допълни, че мечтае за сватба, която да започне рано сутринта и да продължи до следващото утро.

Антон Хекимян

Антон Хекимян е категоричен, че ще има поне три деца

В представите му за мечтаната сватба се вписват и народни носии. Той копнее да каже „Да“ на половинката си в народна носия. По същия начин иска да е облечена и булката.

Антон Хекимян коментира и клюките около връзката му с Василена. Той заяви, че двамата са заедно от 2013 година и досега нито веднъж не са се разделяли, пише Хот нюлс.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар