Вдигнаха мерника на Емо Чолаков заради сгрешени прогнози (Наложиха му солени глоби)

0

Зрителите на бунт срещу Емо Чолаков, на шут ли се прави или е синоптик

Назрява всеобщо недоволство срещу Емо Чолаков. От любимец на аудиторията се превърна в най-мразения. Заради сгрешените му прогнози за времето гневните зрители се бунтуват срещу него.

Шефовете на медията глобили Емо заради постоянните му издънки със солена глоба. През последната седмица нито веднъж Чолаков не успял да уцели прогнозата. Заблуждавал зрителите кога ще вали, кога ще се затопля.

Най-фрапираща били предвижданията за началото на изминалата седмица. Той съобщил, че ще е студено.  А времето пък се затопли. Това довело до изблик на всеобщо недоволство срещу синоптика и колегите му. Разярените зрители недоволствали, че само им обърква плановете. Социалната мрежа се напълнила с гневни постове от излъгани потребители.

„Стига с тези бъзици дето ги пуска от екрана. По добре вместо с лафове да седне и да направи една прогноза като хората. А не да се прави на шут и да ни разсмива”, гневят се зрителите, предават от елетронното издание retro.bg.

Най-тревожен бил факта, че Чолаков от една година е шеф на отдела по метеорология и е отговорен за всичките прогнози. Самия синоптик се оправдавал, че е трудно да се познава времето, което се променя с часове. Такива проблеми преследвали и специалистите  в БАН.

Но като лице от малкия екран Емо Чолаков е известен на цяла България. Недоволните зрители го разпознавали на улицата. Като го видели започвали да му се карат. В последно време шегаджията не смеел да си покаже носа навън от страх да не би да го линчуват.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.