Антон Хекимян отсвири Василена: Сияе в компанията на мистериозен красавец!

Гласувайте за статията

Антон Хекимян грее в компанията на непознат красавец!

Антон Хекимян бе засечен с непознат мачо. Звездата на Би Ти Ви си гукаше усилено с нацепен мургавелко. Според очевидците той вероятно е бежанец или поне от друга етнос група.

Двамата пиели кафе и фреш в малко столично заведение. Свидетелите на случката останали удивени от реакцията на известния новинар.

Антон Хекимян

Антон Хекимян видимо се чувства отлично с непознатия си приятел

Водещият не откъсвал поглед от събеседника си и сякаш предугаждал всеки негов жест. Посетителите на заведението предполагат, че не се познават от казармата.

Защото Антон Хекимян е от този набор, който не е отбивал редовна военна служба. Вероятно обсъждали много важни теми. Защото двамата останали слепи и глухи за всичко, което се случвало наоколо.

За напористия новинар отдавна витаят слухове, че предпочита компанията на собствения си пол. Колежката му Василена Гръбчева се води официално негова годеница.

Но двамата много рядко са забелязвани заедно. Това буди недоумение и у неговите колеги. Според мнозина връзката на двойката е по-скоро за запазване на имидж, отколкото да е истинска.

След края на работния ден в Би Ти Ви Хекимян често обикаля магазините със своите колежки.

Водещият ва сутрешния блок е забелязван и в компанията на фитнес гуруто Деян Топалски. Бившият брадър и пресния баща е личен треньор на журналиста.

Той се грижи за неговата добра визия. Двамата често обядват заедно във верига за бързо хранене. Като жест на уважение към здравеняка Антон Хекимян често плащал сметката.

Затова и факта, че той е забелязан с нов мачо не изненадва вече никой. Стана традиция новинарят да е забелязван по-често в компанията на мъже, отколкото на жени.

Мнозина подозират, че водещия не само е загърбил годеницата си, но и двамата много скоро ще обявят официално раздялата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар