Шок: Първата дама изгони Елена Йончева от „Дондуков“ 2!

Шок: Първата дама изгони Елена Йончева от „Дондуков“ 2!
5 (100%) 1 vote

Съпругата на Румен Радев изгони Елена Йончева от президентството!

Елена Йончева вече не е част от екипа на генерал Румен Радев. Известната журналистка сама е решила да напусне поста си в Президенството.

Там тя бе назначена с указ на президента за секретар на връзки с обществеността. Длъжността блондинката заема едва от две седмици. Напускането й е изненадващо, а и тя самата не вдига телефона си за обяснение.

Елена Йончева

Елена Йончева е аут от президентството

Елена Йончева имаше голяма заслуга за издигането на бившия пилот на тази важна длъжност в държавата. Бившата на Сергей Станишев бе част от екипа, която изнесе цялата работа около президентската му кампания.

Освен това присъствието на популярната журналистка спечели симпатиите не само на хората около настоящия президент, но и на медиите. Още повече, че Елена Йончева са е решила да избере поста си, твърдят източници.

И сега също сама е решила да напусне длъжността на прессекретар. Сега на „Дондуков” 2 цари паника. Защото Елена Йончева внасяше спокойствие.

И увереност, че поне в тази сфера няма да има проблеми. Защото журналистката е професионалист в областта си.

Засега решението й да се оттегли предизвиква смут и напрежение в редиците около генерала. Според една от версиите е неразбирателството й с другата важна дама в живота на президента – генерал Деси.

Втората съпруга на Румен Радев е амбициозна и властта и преди е изпълнявала точно същата длъжност във въздушното звено, което е командвал той.

Факт е, че тя командва генерала. Според хора на Президентството именно Десислава Радева взимала решенията за медийния образи за всички негови публични изяви. Често мнението й било в разрез с тези на Йончева.

Заради което известната журналистка е решила да се оттегли. Вместо да катурне добрия си имидж. Припомняме, че новоизбрания президент досега контактува с хората само със съобщения в сайта си.

Не се среща с медиите и не отговаря за никакви социално значими теми. Това също не се харесва на Елена Йончева. Защото тя винаги открито е заявявала позициите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар