Голямата актриса Емилия Радева шокира с това разкритие! (истината е болезнена)

Голямата актриса Емилия Радева шокира с това разкритие! (истината е болезнена)
3.5 (70%) 2 votes

Емилия Радева е любимка на поколения българи, играла е в множество филми и спектакли!

Кой не знае и не обича голямата родна актриса Емилия Радева. Играла в редица театрални представления, филми и сериали, тя е любимка на поколения българи.

Днес, вече възрастна, тя гостува в предаването на Милен Цветков. Където направи разтърсваща за всички изповед и разкри най-големия си грях и болка в живота. А именно, че е премахнала едно свое дете. Заради роля.

Емилия Радева

Емилия Радева изплака големия си грях и вечна болка пред Милен Цветков

„Заради роля, която ми бяха дали, направих аборт. Не знам с кой акъл съм извършила това престъпление и няма нищо на света, което да го оправдае. Цял живот ми тежи и ще продължи да ме измъчва до края. Останах с едно дете. Аз, която винаги съм била толкова привързана към семейството“, разкри Емилия Радева.

Тя обожава дъщеря си, която живее във Франция и която я е дарила с внук. Момчето е вече на 21 години и за него баба му е готова на всичко. Тя обаче се опитва да внуши на младите хора, че трябва да отделят повече време на реалното общуване един с друг и да се откъснат от виртуалната реалност и мобилните телефони.

„Винаги много са ме радвали младежи, които се разхождат заедно, прегръщат се и се целуват. Без телефони в ръцете, без лаптопи и тази мания по изкуственото общуване. Животът и щастието е в човека до теб, в реалната комуникация. Да можеш да го гледаш в очите, да го хванеш за ръката. Ей такива дребни на пръв поглед неща“, убедена е актрисата.

Емилия Радева признава и, че не иска да се пенсионира. Още й се работи зверски, а голямата й болка е, че има все по-малко покани за роли. За нея човек се учи и развива винаги, а работата е тази, която те кара да се държиш на крака и да се бориш всеки ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар