Спипаха ги! Веселин Маринов и любимата му „в крачка“ в „Папараци“

Спипаха ги! Веселин Маринов и любимата му „в крачка“ в „Папараци“
3 (60%) 1 vote

Веселин Маринов и палавата му изгора бяха спипани от папараците на Николета Лозанова

Тази неделя в „Папараци“ ще бъде горещо! Много горещо. И много скандално! Агентите на най-популярната водеща в България хванаха „в крачка“ Веселин Маринов и любовницата му.

Както е известно, от няколко седмици певецът се тресе заради скандала с палавата му половинка. Скандалната дама заряза съпруг и семейство, замаяна от славата и парите на певеца. И дори не поглежда към миналото си.

И ако някой дори и за миг се е съмнявал, че двойката е в любовна афера, всички съмнения ще бъдат разбити на пух и прах. Фотографите на Николета Лозанова са на път да публикуват ексклузивни кадри на новата най-обсъждана двойка у нас, пише HotArena.

В анонса на предаването вече намекнаха, че Веселин Маринов и приятелката му са обект на разследване от страна на папараците. Предстои да видим и първите телевизионни кадри с тях двамата.

Темата за любовната връзка на звездата с неговата фенка, се превърна във водеща във всички медии. А скандалът, който се заформи около тях също.

Досега двамата избягваха да се показват заедно, тъй като фенките на певеца никак не са щастливи от факта, че 42-годишната Веселина Пеева е успяла да го отмъкне под носа им. Втората и не по-малко важна причина е, че дамата заряза семейството си и двете си деца, за да заживее с изпълнителя.

Пикантни подробности около любовната афера предстои да научим съвсем скоро. Както и с какви жестове певецът глези новата си изгора.

Засега от екипа на предаването издават само, че са спипали двойката по време на любовен обяд в ресторант. Какво е било обаче продължението засега не е ясно.

Веселин Маринов и Веска хванати "в крачка" от "Папараци"

Веселин Маринов и Веска хванати „в крачка“ от „Папараци“

Предстои да видим и чуем повече подробности от екипа на „Папараци“. А както винаги най-интересното тепърва ще се случва. И нямаме търпение да разберем какво е.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Спипаха ги! Веселин Маринов и любимата му „в крачка“ в „Папараци“”

  1. Цецко от Вашингтон D.C.

    февр. 10. 2017

    Вече е назначена в отдел „Протокол“ на МС и така ще общува с първата му свлека, която може би още е в Президенството. Пита се, какво ли прави Цветанка, освен да се гъзи на Камата… 😉

Добавете коментар