Люси Иларионов разказа играта на Моника Валериева в съда!

Гласувайте за статията

Моника Валериева изгуби войната с Люси Иларионов!

Моника Валериева не успя да обрули Люси Иларионов с деветдесет бона. Моделката Моника Валериева осъди режисьора на чалга клиповете за клевета.

Двамата станаха врагове по време на участието си във ВИП Брадър. Тогава гаджето на поп фолк дивата Ани Хоанг я обвини, че упражнява най-древната професия.

И нереално високият стандарт на хубавицата бил съмнителен, не постигнат с честен труд.

Люси Иларионов

Люси Иларионов показа на Моника Валериева кой е

„Тези постоянни почивки из тузарски дестинации.Скъпи дрехи, тоалети, чанти….работата е от ясна по-ясна. В светското пространство се говори, че тя си изкарва хляба като жена, която е на повикване”, каза тогава Люси Иларионов.

Което направо взриви родената в Дупница плеймейтка. Тогава тя се закани да осъди режисьора и заведе дело. Сега обаче магистратите оправдаха Иларионов.

Съдът обаче отряза мераците на Моника Валериева да вземе огромната сума от режисьора. Причината е липса на директно излъчени обидни квалификации.

Моника Валериева не спира да ходи на екзотични почивки. И да не показва официално откъде наистина има доходи и как си позволява този луксозен начин на живот.

Което не става пари, става с много пари. Бръмчалката не крие, че обича страшно много финикийските знаци. Моника Валериева обича да се фраска често, като повтаря, че мъж не може да се похвали, че е дал пари, за да прави любов с нея.

Но с изказването си силиконката често предизвиква смях .За нея открай време се знае, че избира мъжете по големината на портфейлите им.

Откакто стана известна, тя не се задържа дълго при един. Из светските среди непрекъснато се шушука, че е държанка на женени паралии.

Манекенката не се обиждаше от подозренията и дори се хвалеше с любовните си завоевания. Докато не видя възможност да отмъкне тлъсти пачки от пухкавия някога режисьор.

Но удари на камък в мерака си да се облажи за чужда сметка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар