Цвети, това ти ли си?

Гласувайте за статията
Бившата гимнастичка Цвети Стоянова се изруси, за да не се сеща за инцидента

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова, която преди 7 месеца едва оцеля след скок от терасата, е решила тотално да скъса с миналото си и да започне нов живот. Макар че се възстановявала с все по-бързи темпове, бившата гимнастичка искала да заличи всичко, което й напомняло за трагичния инцидент – пише „Уикенд“.

Единственият й спомен били белезите от многобройните й операции. Пред бившите си съотборнички Цвети Стоянова споделила, че ужасяващите интервенции винаги щели да й напомнят, че живее втори живот, и не се срамува от тях. Въпреки че е загубила около 10-ина килограма от и без това слабата си фигура заради продължителния престой в болничното легло, хубавицата сияе на новите си снимки и по всичко личи, че е преодоляла спомените от кошмарния юни.

Пълна промяна за Цвети Стоянова, която е вече блонди

Цвети Стоянова се стараела да подреди живота си и той да продължи в естествен ритъм. За нея в момента било приоритетно да поднови учението си в Националната спортна академия, където е студентка в последен курс. Сега тя е прекъснала по здравословни причини.
Над 3 месеца Цвети Стоянова прекара в болничното легло в „Пирогов“. Първо бе настанена в реанимация, след това в неврохирургията на болницата – припомня изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар