Как Анита Мейзер уби мъжа си по непредпазливост? (Снимки от следствения експеримент)

Гласувайте за статията

Анита Мейзер използва очила по време на възстановката, докато при разпита твърди, че го е вързала на тъмно

Анита Мейзер е  била подложена на следствен експеримент след ареста. Криминлистите са искали да установят как в действителност миската е удушила културиста. Дали показанията й съвпадат  с действителността.

На 14 август миналата година разследващите я водят в апартамента където е извършено убийството. На същата масажна маса където е издъхнал Николай Димов е сложен манекен с размерите и теглото на културиста.

Секс бомбата се мъчи да му върже краката със свинските опашки. Но опитите й са неуспешни. Тя иска очила си. Като минути по-късно обяснява, че в нощта на убийството си е сложила ръкавици. Тъй като с голи ръце не успява да стегне белезниците.

Данни от аутопсията на Николай Димов показват, че свинската опашка, с която е вързан  врата му дотолкова е била стегната с мощна сила, че е прерязан гръкляна.

Освен тези разминавания криминалистите виждат и още нещо. По време на възстановката Мейзер е застанала с гръб към прозореца  когато се мъчи да завърже Димов за шията, както самата тя твърди, че се е намирала по време на убийството. Само, че трупът е открит с кабелните стяжки вързани в обратна посока. Тоест убиецът се е намирал с лице към прозореца.

Разследващите питат Анита защо не е заснела видеото, а самозваната миска отговаря, че се е разсеяла и затова не е направила запис, предават от blife.bg.

Според петорната психиатрична експертиза, на която е била подложена Мейзер тя е личност, която е склонна към манипулации, драматизира минали събития и има прекалено високо самочувствие. Психиатрите са написали, че притежава „нарцистично-хистирионни елементи” и склонност към нестандартен секс.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар