Доналд Тръмп и бг хубавиците (Снимки кои миски се хвалят, че са били с него?)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп е прочут ценител на женските прелести, вижте кои бг щастливки са се докоснали до него

Първа с Доналд Тръмп е успяла да се види Наталия Гуркова. Мис България 1999 още преди 8 години била поканена в едно от именията му.

Поводът да поканят нашата миска бил провеждан от Тръмп конкурс за красота в Америка. Гуркова наблюдавала форума от първия ред и никак не е изненадващо, че веднага с красотата си привлякла вниманието на настоящия президент на САЩ.

Миската обаче предвидливо пристигнала придружавана от съпруга си милионер. Днешния господар на Белия дом не си позволил дори кратък флирт  с нашенската хубавица. Но пък всички видели как с поглед преценил нейните женски прелести. Не случайно Гуркова била една от малкото поканени да се снимат с милиардера. Мис България още пази снимката в дома си.

По време на предизборната надпревара и друга моделка се изфука с лични преживявания с Доналд Тръмп. Венета Кръстева живяла цели 40 дни под един покрив с президента на САЩ. Той бил жури на конкурс за красота. Венета както стана ясно била сред претендентките за короната.

Кръстева успяла да впечатли големият шоумен. Като двамата имали възможност да разговарят на четири очи. Миската даже му отправила покана да посети родната й страна. На която Тръмп отговорил положително. Кръстева и до днес съжалява, че няма бг политик, който да си прилича с него, предават от bnews.bg.

Бг носителката на титлата „Най-секси тяло” Жана Янева също има близки впечатления от Тръмп. Тя се видяла с него в Лас Вегас където цяла нощ заедно се черпили. Опиянен от хубавата българка милиардерът й предложил ангажимент в една от своите модни агеенции. Янева не приела офертата. Но още си спомня какво й казал Тръмп. Въпреки, че не харесва твърде крайните му мнения.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар