Мистерията около убийството на сестри Белнейски се заплита

Гласувайте за статията

Все още не е открит съучастника от жестокото престъпление

При все, че вече са минали 11 години от зверското убийство на сестри Белнейски, мистерията по случая се заплита още повече.

Запознати издават, че след двойното убийство на сестрите Росица и Христина Белнейски от Пазарджик, все още не е открит евентуалния съучастник на убиеца Лазар Колев, който бе осъден до живот.
Предполага се, че в злокобната януарска нощ, в която сестрите изгубиха живота си, Колев е действал със съучастник, отбелязва „Телеграф“.

Припомняме, че сестрите Белнейски са били умъртвени като преди това са били насилени по изключително жесток начин.
След като родителите им бяха почернени от жестоката трагедия, те взеха решение да осиновят дете.

сестри Белнейски

Все още не е открит съучастника от жестокото престъпление

Към днешна дата Фани Белнейска, която остана вдовица, се грижи за 12-годишната Мария. Тя е единствената й утеха.
Бащата на сестри Белнейски – Стоимен Белнейски не издържа на мъката си по тях. Той си отиде от този свят, след като през февруари 2015 година бе покосен от масивен инфаркт.
Смъртта го намери на работното му място като стрелочник на жп гарата в Пазарджик.

Преди броени дни овдовялата и осиротяла Фани Белнейска почете паметта на съпруга и дъщерите си. Те са погребани едни до други в гробищния парк на родното й село Главиница.
И днес Фани Белнейска продължава жестоката борба с недоимъка. Тя си търси допълнителна работа, за да може да се грижи за 12-годишната Мария, която осиновиха със съпруга й Стоимен.

Освен това е под въпрос и апартамента, предоставен им от БДЖ. Съществува голям риск Фани и дъщеря й Мария да бъдат изхвърлени на улицата.
Тя е изключително благодарна на ръководството на БДЖ, които са удължили договора й за наем до 2021 година. Това е годината, в която дъщеря й Мария ще навърши пълнолетие.

Що се отнася до делото за убийството на сестри Белнейски, то отдавна е приключило. Единият от извършителите на жестокото престъпление е в затвора.
Фани Белнейска обаче е убедена, че не е бил сам, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар