Биляна Гавазова стана „отчаяна съпруга” (Снимка)

Гласувайте за статията

Биляна Гавазова едва смогва с всички задължения, гледа детето, мъкне торби, разкъсва се между дома и работата

Биляна Гавазова се превърна в робиня. Водещата едвам смогва да се справи с всичките си задължения. Които й се струпаха на главата след раждането на малкия й син.

Шуменската журналистка роди през пролетта на 2015. Въпреки, че момченцето й беше на годинка синеоката водеща побърза да се върне на работа в телевизията. Както във всяко българско семейство парите все не стигат. Затова Гавазова не изкара докрай майчинството. А се наложи да намери ясла за малкия юнак. Бизнеса на мъжа й, с когото няма брак яко забоксува. Затова младата майка бе принудена да даде своя принос в семейния бюджет.

Заради преждевременното връщане в бТВ шефовете й едва успяха да я вмъкнат с малка рубрика в сутрешния блок. Само дето се оказа, че не предизвика достатъчен интерес. В момента преквалифицирвали Биляна в новинарка. В телевизията се мълви, че дори са й дали по-голяма заплата да води сутрешните новини, предават от retro.bg.

Гавазова не била впечатлена от новата си работа. Но се задоволила с поста тъй като й оставало повече свободно време да се грижи за домакинството си. След като приключела работа хуквала да прибира хлапето си от яслата. После тръгвала да пазарува за семейната трапеза. Нарамвайки тежките торби с продукти.

Според запознати семейната двойка Биляна и Тодор от скоро се преместили в по-малко жилище. Съседите им разкриват, че живеят доста скромно без никакви излишества. Колите им били от евтини по-евтини. А журналистката била съсипана от домашни задължения, поясняват комшиите.

Единствено през уикендите Биляна можела да разчита на помощта на половинката си. Тогава таткото извеждал малкия на разходка, Гавазова  използвала, че апартамента е свободен. И тръгвала с парцал и метла да се грижи за чистотата в семейния дом.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар