Клетва на Ванга съсипва Янка Рупкина

Гласувайте за статията

Това предсказание все още не се е случило

Клетва на петричката пророчица Ванга съсипва известната певица Янка Рупкина.

Припомняме, че Янка Рупкина живее втори живот. Тя оцеляла като по чудо при самолетната катастрофа, в която изгуби живота си Паша Христова.
Оттогава обаче известната певица развива непреодолима фобия към летящите машини.
А едно предсказание, направено от Ванга не й дава мира и до ден днешен.

Част от пътниците от зловещата самолетна катастрофа през декември 1971 година успяват да се спасят с наранявания и изгаряния. Сред тях е и певицата Янка Рупкина.
Заради жестоките обгаряния на ръцете и краката, тя била в седемдневна кома.

Ванга

Това предсказание все още не се е случило

Мъжът й обаче изживял най-големия си кошмар, когато отишъл в „Пирогов“. Тогава му съобщили, че съпругата му Янка Рупкина е сред загиналите. Цяло чудо е, че не е получил удар, докато стане ясно, че всъщност това е грешка.

Доста години след зловещата самолетна катастрофа животът отвежда Янка Рупкина в Рупите при Ванга.
Отишла пред дома на Ванга, за да придружи нейна добра приятелка, а не с намерението да научи онова, което й предстои.

В един момент обаче Ванга сама повикала певицата. Всичките предсказания на пророчицата се случили през годините, с изключение на едно. Тогава петричката пророчица посочила, че самолетната катастрофа от 1971 година няма да е единствената в живота й.
Предрекла й, че ще преживее и още една такава катастрофа, но отново ще има късмета да оцелее.

Заради това предсказание Янка Рупкина изпитва ужас, щом чуе за самолети. Тя бяга от тях като дявол от тамян. Заради забързания живот и участията й, понякога разбира се й се налага да се качи на самолет. Признава обаче, че го прави само в краен случай, когато наистина няма друг избор.

Тя е изключително педантична и мнителна по въпроса с летящите машини. При това до такава степен, че преди време накарала въздушното управление на Грузия да смени самолета, който трябвало да я върне обратно в България след участие, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар