Русия разкри неподозирани предсказания на Ванга

Някои от предсказанията на пророчицата ще ви накарат да се замислите
0

Някои от предсказанията на пророчицата ще ви накарат да се замислите

Русия публикува предсказания на петричката пророчица Ванга, за които никой не е предполагал.

Запознати посочват, че преди известно време в руската версия на Уикипедия са били публикувани предсказания на Ванга, за които никой не е чувал. Безспорно обаче те са доста интересни.

Твърди се, че тези предсказания на Ванга са направени в периода 1993-1995 г.
Според нея не е далеч денят, в който коварната болест рак ще бъде затворена в железни вериги. Според думите й, лекът, който ще лекува тази болест ще съдържа голямо количество желязо.

Ванга
Някои от предсказанията на пророчицата ще ви накарат да се замислите

Овен това петричката пророчица пророкувала, че ще дойде ден, в който само момите ще раждат, а жените – не.
Предстои науката да направи най-големите си открития в областта на нематериалното. Ще бъдат направени и големи археологически открития, които ще променя до голяма степен виждането за света на древните хора.

Едно от най-страховитите предсказания на Ванга гласи, че всичкото злато ще излезе на повърхността на земята, но тогава водата вече ще си е отишла.
Ще дойде време, в което ще бъде открит живот в пространството. Едва тогава ще стане ясно как е възникнал животът на Земята.

От предсказанията на Ванга става ясно, че се копае голям град под земята. Именно той ще разкаже много за произхода ни.

Ванга посочва, че мъртвите често пъти помагат на своите близки на земята като ги предпазват от редица неприятности. Тя уточнява, че безгрешните, хубавите духове имат право на повече посещения на земята.
Тя твърдяла, че вижда духовете като прозрачни, а най-чистите от тях светели като огън.

Според Ванга човек не трябва да се страхува от смъртта. За разлика от начина, по който мнозина я описват – грозна и с коса в ръка, тя е изключително красива и усмихната млада жена, с пусната руса коса.

В заключение Ванга посочва, че е крайно време хората да се научат да се обичат един друг и да забравят за борбите помежду си, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.