Димитър Рачков сред най-богатите актьори (Вижте кои други въртят бизнес)

Димитър Рачков е сред най-богатите актьори
0
5/5 - (1 vote)

Димитър Рачков е сред актьорите, които въртят успешен бизнес

Димитър Рачков е собственик на таксиметрова фирма

Димитър Рачков е сред най-богатите актьори. Комикът открай време е горд собственик на таксиметрова компания, която менажира заедно с половинката си Мария Игнатова.

Двамата се оказали добър тандем не само на екрана и в живота, а и в бизнеса. Това ги мотивирало да се захванат с още няколко частни дейности, сред които организация, която се грижи за подготовката и осъществяването на културно-увеселителни събития, както и фирма, предлагаща импресарски услуги. С толкова солиден бизнес зад гърба си Рачков само потвърждава мястото си в класацията на най-заможните актьори у нас.

Димитър Рачков е сред най-богатите актьори

В нея попада и името на Тончо Токмакчиев, който също хитро е осребрил славата си. Още преди години бургазлията призна, че заедно с брат си върти бизнес за отдаване на рекламни билбордове в София и страната. Фирмата му обаче два пъти бе замесвана в скандали, които й създадоха лош имидж. Поради тази причина Тончо се пренасочил към земеделския бранш и инвестирал в над 1000 декара розови масиви край Казанлък.

Сферата на озеленяването привлякла още две големи имена – Стефан Данаилов и Михаил Билалов. Докато беше министър на културата, Ламбо се занимаваше с облагородяване на паркове, но след смъртта на половинката си Мария загърбил фирмата, за която тя също се трудела. Екранният Джаро обаче все още бил собственик на малка фирма в Париж, която се издържала с ландшафтна архитектура и озеленяване. Билалов изхранвал само 10 служители, а когато прекарвал повече време у нас, за бизнеса му във френската столица се грижела неговата тогавашна половинка – японката Санае.

За разлика от него, колегата му Калин Сърменов е далеч по-амбициозен бизнесмен. Милото отдавна е част от съсловието на българските милионери, а крупните суми спечелил от реклами, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.