Вежди Рашидов скастри Антон Хекимян в ефир

Гласувайте за статията

Бившият министър на културата се разгневи на водещия

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян успя да изкара Вежди Рашидов извън нерви.

Антон Хекимян направи неколкократен опит да оспори направеното по време на управлението на Бойко Борисов. Той заяви, че са се появили съобщения, че покривът на Етнографския дворец е протекъл по време на изложба.

Вежди Рашидов обаче на свой ред подчерта, че това не е Националната галерия, а Етнографският дворец. Той подчерта, че дворецът е собственост на Българската академия на науките. Вежди Рашидов посъветва Антон Хекимян да попита тях защо им е протекъл покривът.

Антон Хекимян

Бившият министър на културата се разгневи на водещия

Видимо разгневен бившият министър на културата посъветва Антон Хекимян да остави поне една сутрин „агнешките главички“ на мира, за да си починат.
След това той поясни, че дворецът е ремонтиран само за частта на Националната галерия.

Вежди Рашидов призова Антон Хекимян да поговорят за нещо важно и хубаво, а не да губят ефирното време с глупости.
Той подчерта, че по време на мандата на ГЕРБ са направени много неща и допълни, че не е честно да бъдат пропускани.

Даде да се разбере и че днешното спокойствие на страната си има цена. Той припомни, че вчера президентът е говорил за стабилността на Балканите. В този ред на мисли Рашидов заяви, че българската граница я минават най-много 20 мигранти на ден. Разкри, че е присъствал на разговора между Борисов и Ердоган. Борисов го е призовал и те да положат някакви усилия.

Вежди Рашидов посочи, че цената на всичко това е дипломацията. Той обаче даде категорично да се разбере, че за разлика от мнозина остава до Борисов.
Бившият културен министър не скри, че експремиерът му е приятел и посочи, че никога не изоставя приятелите си.

На въпроса дали ще заеме отново министерски пост, Рашидов отговори, че първо трябва да спечелят, а после ще ги мислят тези работи, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар