Лора Крумова се крие от бивш като дявол от тамян (Вижте от кого и защо?)

Лора Крумова се крие от бивш като дявол от тамян (Вижте от кого и защо?)
3.5 (70%) 2 votes

Лора Крумова не ще да чуе за Коритаров, водещата не смее да му вдигне телефона

Лора Крумова изпаднала в дълбока секретност. Пухкавата водеща не щяла да чуе за бившият си колега. Който й е приписван за любовник. Коритаров искал само да й се обади с поздрав за Новата година.

Че е прекратила всякакви отношения с легендарния водещ станало ясно на колегите й журналисти в Нова тв. Стигнали до това заключение тъй като Жоро през последните няколко седмици се опитвал да се свърже с нея. А тя отклонявала обажданията. Като красноречиво му давала да разбере, че нямат общи теми за разговор.

Според близки до русата тв звезда да прекрати всякакви контакти с Коритаров бил виновен приятелят й Сотир. Който я ревнувал безумно от устатия журналист, предават от електронното издание  hotarena.net.

Инструкторът по сърф и баща на първородното й момченце смятал, че не трябва да подържа контакти с бившия си. Сотир не възприемал аферата й с такъв възрастен мъж.

Пухкавелкта  била омагьосана от ума и интелекта на легендарния водещ. А не от външния му вид, твърдят слуховете по адрес на Лорчето.

Водещата на „Комбина” до сега никога не е признавала, че е била интимна с колегата си. Но пък в интервю е споменавала, че партньорството с Георги Коритаров на екран било едно от най-инфарктните й преживявания.

Поставени под изстрелите на зрителите, чрез директния телефон екранната двойка от онова време чули най-невероятните твърдения за себе се, спомня си преживяванията от едно време Лора Крумова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар