Бойко Борисов ожени четири семейства (Събира другите за себе си не мисли)

Гласувайте за статията

Бойко Борисов за четвърти път кумува на сватба, бившият премиер се радва, че браковете са успешни

Бойко Борисов стана кум на още една влюбена двойка.  Така с последното му кумуване щастливците, които се събраха под неговото свидетелстване станаха общо четири.

През миналия уикенд шефът на ГЕРБ бе главно действащо лице на сватбената церемония на административния секретар на партията Цветомир Паунов. Който се ожени за любимата си Моника Александрова. Която го дари преди време с дете.

Както е известно Борисов съветва своите подчинени и приятели да се женят и създават семейства. Така се случило им този път. Паунов и Моника си казали „Да” под давлението на бившия премиер. Но условието им било да приеме да им стане кум.

Още миналата есен Борисов се съгласил да свидетелства на сватбената им церемония. Проблемът бил коя ще е кумата. Спрели се на Севдалина Арнаудова. Която е доверен пиар на Бойко.

Арнаудова също мина под венчило с кум Бойко Борисов. Като за кума на нейната сватба игра ролята булката Моника. Тя се венча през 2015 година за Делян Димитров. Който е племенник на Марио Тагарински,предават от електронното издание retro.bg.

Лидерът на ГЕРБ веднага приел да свидетелства на сватбата. Още повече, че от любовта им се родило момиченце, което кръстили Деяна.

Бойко Борисов през 2011 година ожени и външния си министър Николай Младенов. Като му бе кум  на сватбата с приятелката му Гергана.

Преди години за първи път шефът на герберите разписал и известния бг тенисист Илия Кушев. Семейната двойка и до днес се радва на щастлив семеен живот.

Единствен от брак все още бяга дясната ръка на Борисов Томислав Дончев. Въпреки, че получи партийно поръчение да намери време да узакони връзката си бившия вицепремиер все още се води на книга ерген.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар