Куриоз! Саудитски принц резервира цял самолет за соколите си

Гласувайте за статията

Куриоз със саудитски принц, резервира цял полет за соколите си

Саудитски принц предизвика фурор в мрежата. А жестът му шашна мнозина.

Ако имате домашен любимец, тогава знаете колко са силни угризенията на съвестта, ако искате да отидете на почивка и трябва да го оставите у дома. Техните погледи ще ви преследват всеки ден, докато вие се наслаждавате някъде на плаж или ски.

И постоянно ще си казвате, че е било далеч по-хубаво да можехте да го вземете със себе си.

Но ако пътувате със самолет, това не изглежда като добра идея, нали? Тоест, не е практична идея.

Освен може би ако не сте принц от Саудитска Арабия.

Неслучайно, един потребител на Reddit сподели снимка, която получил от свой приятел, пилот. Мъжът му казал, че един „саудитски принц е закупил 80 билета за 80 соколи“.

И ги превози със самолет, само заради прищявката да пътува с тях.

Но в икономична класа.

От тази снимка оставаме с много въпроси … Къде ги носи? Защо притежава толкова много? Ами ако решат посред полета да се разлетят навсякъде? Дали останалите пътници са знаели, че ще споделят самолет с 80 соколи?

Всъщност шоковата терапия вероятно е била пълна. Както и ситуацията, в която попаднали.

Оказало се, че все пак птиците са обезопасени и са със специални шапки, за да се гарантира спокойствието им. Освен това са имали специални каишки, за да не летят.

Сред най-интересните неща от тази снимки е, че птиците изглеждат така спокойни, все едно всеки ден да летят със самолет. А и не би било изненада, ако това е вярно, тъй като веднага след тази снимка още един потребител на Reddit коментира с втора снимка.

Отглеждането на соколи е много популярно в Обединените арабски емирства, но дори и самолетите имат определени правила за превоза им.

Например, Qatar Airways позволява до 6 птици в икономическата класа. А в Etihad Airways, можете да носите един само по един сокол скитник със себе си, ако заплатите такса за допълнителен багаж. А ако искате да носите и втори сокол ще трябва да заплатите билет за първа класа.

Куриоз със саудитски принц в мрежата

Куриоз със саудитски принц в мрежата

Е, не е чудно, че този саудитски принц е трябвало да купи 80 билети.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар