Радина Кърджилова и Деян Донков с тайна сватба

0

Радина Кърджилова загатна, че двамата с Деян Донков са минали под венчилото

Радина Кърджилова загатна, че двамата с Деян Донкова са се венчали тайно. Повод за тези предположения стана снимка, публикувана от младата актриса. Миналото лято тя стана майка. Вероятно месеци след като синът им се появи на бял свят, двамата с Деян Донков са сключили брак.

Това показва снимка, публикувана от актрисата в мрежата. На нея се вижда крачето на малкия и ръката на майка му. На безименния й пръст се вижда масивна халка, която по всяка вероятност е брачен пръстен.

Веднага след като младата актриса публикува снимката се появиха твърдения, че двамата с Деян Донков са минали тайно под венчилото.

Наскоро Радина Кърджилова коментира пред Нова тв, че се е влюбила в сина си от пръв поглед. Тя сподели, че майчинството много я е променило. Вече се чувства по-силна не само психически, но и физически.

Половинката на Деян Донков каза, че по време на раждането била обзета от страшна паника. Въпреки усилията си да изпълнява всичко, което лекарите й говорят, тя не успяла да го направи. Поради тази причина се наложило да роди с операция.

Радина Кърджилова не скри, че възстановяването е било бавно и трудно, но за щастие всичко минало благополучно.

Тя е категорична, че желае още деца от любимия си. Актрисата сподели, че мечтата на двамата е да имат момиченце. Деян Донков има още един син от първата си съпруга.

Радина Кърджилова направи намек, че двамата с Деян Донков са минали тайно под венчилото
Радина Кърджилова направи намек, че двамата с Деян Донков са минали тайно под венчилото

Той сподели, че Радина Кърджилова отдавна била готова да стане майка и често обсъждали този въпрос. Актьорът я уверявал, че това ще се случи, когато му дойде времето, пише Хот нюлс.

Преди да забременее с малкия Христо, Радина Кърджилова имаше още една неуспешна бременност.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.