Наталия Гуркова проговори за личния си живот

Гласувайте за статията

Бившата миска Наталия Гуркова продължава да е една от най-коментираните светски личности у нас

Наталия Гуркова безспорно е една от най-атрактивните ни миски. Въпреки, че от години живее зад граница, личният й живот е обект на засилен медиен интерес. Обществото се вълнува от живота на красавицата. Последната гореща клюка около нея гласи, че е в развод с богатия си съпруг.

Преди повече от десет години нашенката сключи брак с черногореца Джордже Михалевич. Той върти бизнес за милиони, чиято основна дейност е свързана с търговия на антики и скъпоценни камъни.

Пред изданието LOVE stylе миската коментира твърденията за раздялата й с Джордже Михалевич. Тя сподели, че двамата са заедно от цели 14 години. Като всяка двойка и между тях има противоречия.

Тя не крие, че във връзката им е имал препятствия, които се е наложило да преодолеят. Но твърди, че не се е стигало до там, че да се разделят и да не живеят под един покрив заради желанието да се разделят и да сложат край на брака си.

Наталия Гуркова сподели, че във всяка двойка има противоречия. Но с търпение и необходимите компромиси, всичко се изглажда. Още повече, когато има деца. Отношенията между двама души се променят. Те стават по-търпеливи заради децата си.

Така Наталия Гуркова коментира слуховете за раздялата й с Джордже. Тя сподели още, че той вече е свикнал с тези слухове и се старае да не им обръща внимание.

Наталия Гуркова отрече слуховете за раздяла със съпруга й

Наталия Гуркова отрече слуховете за раздяла със съпруга й

Бившата миска допълни, че проблемът на жълтата преса е, че винаги трябва да се измислят скандални истории, за да е интересно на читателите.

Тя допълни, че Джордже Михалевич е много романтичен. Всеки ден я глези с подаръци и други мили жестове. Красавицата допълни, че често съпругът й изразява чувствата си към нея чрез любовни писма, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар