Най-голямата любимка на Русия Наталия Орейро разтърси с това признание! (още подробности)

0

Наталия Орейро от години е мечта за руснаците, направо я обожават!

Години минаха от излъчването на сериала „Дивия ангел“, с който Наталия Орейро се превърна в звезда. Популярността й по света е голяма, но нищо не може да се сравни с обожествяването, което й направи Русия.

Мили от „Дивия ангел“ вече дори не прилича на себе си. Значително остаряла, с вече видими бръчици по лицето и дори без нови хитове и изяви, Наталия Орейро продължава да бъде носена на ръце в страната на Путин.

Наталия Орейро
Наталия Орейро е обожавана в Русия и до днес

В едно от последните си пребивавания там (а тя прекарва месеци в държавата), Наталия Орейро взриви с признание. В което заяви, че вярва повече от всичко. А именно, че е преродена рускиня.

„Знам го и го чувствам със сърцето си. Още първия път, когато дойдох тук, много неща ми се сториха адски познати. Сама не можех да повярвам, защото Русия и Уругвай са толкова далеч една от друга и толкова различни. Пътувам почти 20 часа и повече, за да дойда тук, но винаги се чувствам така, сякаш съм в собствената си родина. А и руския научих почти – всичко разбирам“, с усмивка призна Наталия Орейро и буквално взриви публиката в шоуто, в което гостува за пореден път.

Нещо повече – както руснаците, така и самата Наталия, се нарича с многозначителното „Наша Наташа“, когато е на руска земя. Това и всичко останало тя си обяснява с прераждането, в което дълбоко вярва. Но разкрива, че все още изпитва опасения и страх, за да се подложи на регресия и да види себе си в Русия преди векове.

Феновете на Наталия Орейро с нетърпение очакват и не спират да питат кога ще издаде нов музикален албум. За всеобщо разочарование обаче, чаровната латина признава, че за момента основният приоритет в живота й е нейният син и семейството й. На които се отдала изцяло и по собствено желание.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.