Слави живее като съвременен принц (Вижте с какво бижу за 5 бона се окичи)

Гласувайте за статията

Слави демонстрира живот като на съвременен принц, водещия си подари копчета за ръкавели от чисто злато за 5 бона

Слави като най-успешен шоумен показва завиден и луксозен начин на живот. Като истински съвременен принц учиндолеца се глези с уникални бижута. А колекцията му от маркови  часовници надхвърля 20 бройки.

В последно време Трифонов води шоуто си с забележително мъжко бижу. Появява се с уникални копчета за ръкавели. Които са от чисто злато. И най-интересното е, че изобразяват емблемата на фирмата му „Седем осми”. Която наподобява меч, предават от електронното издание  hotarena.net.

Свидетели видели от близо ювелирните произведения признават, че копчетата са изработени изключително професионално с много стил. Могат да задоволят най-претенциозният и изискан вкус. Запознати издават, че Слави си е поръчал няколко такива бройки. Които пасват на ризите му идеално.

Елегантните копчета за ръкавели били поръчани в Швейцария. Изборът на гологлавия водещ хич не бил случаен. Там се произвеждат едни от най-луксозните и качествени бижута.

Според разбирачи в ювелирния бизнес за да се сдобие с тези произведения на златарското изкуство, които са изработени в специална отливка неосъществилия се политик е пръснал не по малко от 5 хилядарки.

Отдавна е известно, че шоуменът си пада по красивите бжутерски произведения. След като си надделя на масрафа за всеки рожден ден Трифонов сам се глези с лъскав подарък. Традиция му стана да си купува от най-скъпите и маркови часовници. Колекцията му набъбна до повече от 20 модела от най-известните марки. Каквито си купуват богаташите. Последната му лъскава рожба в скъпата му сбирка е  Hublot. На който е инкрустирано името му от вътрешната страна. Дългия поръчал часовника от Женева. За доставката платил 80 хилядарки.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар