Слава Севрюкова: Румен Радев е прероденият Давид

Гласувайте за статията
Изследователят на българските пророци Румен Радев разкрива предсказания на феномена Слава Севрюкова в интервю за „България днес“

„В края на 80-те години Слава Севрюкова казва, че в България изневиделица ще се появи човек, в който е прероден духът на ярък библейски герой. Има предвид Давид. Според ясновидката този българин ще изпълни много важна роля в бъдещето на страната. Дано този президент да е въпросният човек! Румен Радев изскочи от нищото, също като библейския Давид… Но всеки се разкрива чрез делата си. Предстои да видим дали той е човекът от предсказанието“ – твърди Христо Нанев.

На въпрос дали съвпадат предсказанията на Ванга и Слава Севрюкова, Христо Нанев отговаря: „Съвпадат в голяма степен. Правил съм изследвания и сравнения в тази посока. За изселническите вълни от мюсюлмани например Ванга има повече предсказания. Тя казва, че поклонници на исляма ще превземат Германия и Франция. Преди години предполагах, че става дума за война. Но очевидно се има предвид реката от бежанци, която залива Западна Европа. Слава Севрюкова казва, че третата световна война ще бъде между християни и мюсюлмани. И че няма да се знае какъв ще бъде фронтът. Ето днес сме свидетели как вълните от тероризъм превземат нови и нови територии“ – твърди Нанев.

Слава Севрюкова превъзхождала по дарба и Ванга

Писателят твърди, че предсказанията на българските пророци за страната ни не са толкова фатални.
„България ще оцелее въпреки всичко. „И тези, които живеят в нея, ще се зоват българи“ – твърди Слава Севрюкова, цитирана от Христо Нанев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар