Маджо погва Стоичков за борч

Гласувайте за статията
1,2 млн. лева дължи Камата на Младен Михалев-Маджо

Наказателна акция срещу Христо Стоичков е стартирал бившия бос на СИК Младен Михалев-Маджо – пише в. „България днес“. Повод е неплатен дълг на Камата към известната като банката на Маджо „Асет банк“. Според документите става дума за заем от 1 млн. 173 хил. лева – отбелязва изданието. Заради забавянето към кредита се трупат и десетки хиляди левове наказателни лихви. В резултат трезорът налага запор върху шикозната вила на Камата в столичния квартал Бояна и огромен апартамент в центъра на София.

До седмица се очаква със случая да се заеме и съдия-изпълнител, който да стартира разпродажба на имотите. Любопитно е, че именно заплахата от унизителен фалит стана повод преди 2 години Стоичков да потърси финансиране от Маджо. Черната му неблагодарност към Михалев не остава без последствия. След няколко любезни покани да се осъзнае банката на Маджо също започва със запорите на имуществото на Камата – твърди изданието.

Стоичков тегли майна на кредиторите си

Освен проблемите с Маджо Христо Стоичков е заплашен от съд и заради неплатени данъци. Оказва се, че от 2012 г. Камата е пропускал да си плати налога за притежавания от него апартамент в Пампорово към община Смолян. В курорта Стоичков притежава жилище от 90 квадрата на метри от ски пистите. Макар да не го обитава постоянно, към имота всяка година се начисляват данък сгради и такса смет. Според общинските власти натрупаната сума е в размер на няколко хиляди лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар