Маги Халваджиян не знае какво да прави вече с Мария Илиева!

Продуцентът Маги Халваджиян се слави като доста сдържан и търпелив човек. От известно време насам обаче нервите му не издържали. А причината за това е поп дивата Мария Илиева и по-точно мераците й, които го накарали да се види в чудо. Откакто Маги Халваджиян обяви, че започва работа по следващия сезон на "Х Фактор", Мария Илиева полудяла. Тя буквално скъсвала телефона на арменеца от звънене, при това от Щатите, където е на турне. [caption id="attachment_506987" align="aligncenter" width="300"]Маги Халваджиян Мария Илиева изпили нервите на Маги Халваджиян[/caption] Каката, както я наричат след връзката й с младия рапър Атанас Колев, проглушила ушите на Маги Халваджиян с настояването си отново да е ментор във формата. Припомняме, че няколко години подред Мария беше основно лице в "Х Фактор" и рамо до рамо със Саня Армутлиева, Заки и Любо Киров, даваше насоки и участваше активно в търсенето на нови музикални таланти.

Разбира се, важното за нея винаги е било не толкова младите кандидат звезди, а тлъстите хонорари, които получават менторите всеки сезон.

Миналата година обаче Маги Халваджиян реши да направи смяна и замени Мария Илиева с колежката й Люси Дяковска. На мястото на Любо Киров дойде Криско, а това на Заки зае самият Магърдич. Докато Заки и Любо не казали нищо и нито веднъж не протестирали от решението обаче, то Мария не млъкнала. Тя била убедена, че идеята за тази смяна не е на Халваджиян, а на Саня Армутлиева. Известно е, че двете дами не се понасят от години и Илиева била категорична, че именно Саня е виновна за отстраняването й от формата. "Затова сега се е заела да си опече работата от рано и не спира да се натяга на Маги Халваджиян. Но надали той ще я върне обратно, защото е решил да внесе разнообразие и да разчупи "Х Фактор" с нови лица всеки сезон. Люси и Криско също ще бъдат сменени от други изпълнители, само Саня ще остане. Нейното място е бетон, защото след това компанията й продуцира певците", обясняват източниците. Ако Мария Илиева продължи да досажда на Маги, рискува той да не работи с нея никога повече, убедени са те.