Кошмар за Петя Дикова: Гаджето й я заряза с писмо! (истината съсипа водещата)

Гласувайте за статията

Петя Дикова не е на себе си след раздялата с приятеля си, той обаче не издържа!

Щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева – Петя Дикова се намира в черен период. Причината за това не е в работата – кариерата на Пипи върви повече от безупречно. Точно тя обаче доведе до този ад в личния й живот. А именно – водещата отново е сама и зарязана.

Припомняме, че Петя Дикова от няколко години се хвалеше с голяма любов и гадже в Лондон. Момчето учило, а впоследствие и започнало работа там, където се запознал случайно и с Пипи. Двамата се срещнали по време на нейна екскурзия, когато станало ясно, че имат общи познати.

Петя Дикова

Петя Дикова отново е сама, без гадже

Дълго време Петя Дикова твърдеше, че всичко между нея и гаджето й върви повече от добре. А това, че се виждат рядко и огромното разстояние ги сближавало, вместо да ги раздели. Да, ама не.

Явно младежът е бил на коренно различно мнение, тъй като наскоро не издържал и зарязал Пипи. При това не очи в очи, а чрез… писмо в интернет. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

„Жалко е, но Петя сама си е виновна. Колко пъти той я молеше да ходи по-често в Англия. Да не говорим, че първоначалната му идея беше тя да се установи там, да си намери работа и да живеят заедно. Но не. Пипи се е вживяла в телевизията като ненормална. Болна е от амбиция и само работата й е в главата. Какво друго му оставаше на момчето, освен да си хване шапката и да си потърси друго момиче“, разкриват източниците.

За момента не е ясно дали вече бившият на Петя Дикова си има друга, но решението му да се раздели с щерката на Сашо Диков, било окончателно. Самата Пипи плакала като дете, когато прочела писмото. Но въпреки това дори не си помислила да вземе отпуск и да хване самолета, за да отиде при така наречената си любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар