Промяната у Ирина Тенчева втрещи Иван Христов!

Продуцентът Иван Христов се намира в странен, да не кажем и болезнен за него период. Перфектното му семейство с Ирина Тенчева, заради която преди около пет години заряза съпругата си Вихра Петрова, е на път да се срине. Причината за това обаче не е в Иван, който продължава да е все така влюбен и да боготвори по-възрастната от него Ирина. Той се отнася с цялото разбиране и внимание на света и към двете й деца. Които приема като свои собствени. [caption id="attachment_506970" align="aligncenter" width="300"]Иван Христов Иван Христов не иска да повярва какво му се случва от известно време[/caption] Ирина Тенчева обаче коренно променила отношението си към него, това разкриха близки до обкръжението на опосума. Незнайно защо, но блондинката започнала да охладнява към Иван Христов в леглото. Тя все по-често отказвала да правят джиджи-биджи под предлог, че е твърде изморена от домакинската работа, гледането на децата и прочие.

На практика двамата спели в едно легло, но в повечето случаи Ирина просто се обръщала и заспивала. Което започнало да притеснява Иван Христов и да го кара да си мисли дали пък любимата му не му слага рога с някой друг.

"Не мислим, че Ирина изневерява на Иван. Поне досега не се е чуло или видяло нищо съмнително в поведението й. Тя обаче е по-голяма от него, интересуват я съвсем други неща. И като нищо може да е изгубила интереса си към креватните игрички. Иван да му мисли, след като сам реши да зареже младата Вихра и да се отдаде на жена с толкова задължения и деца на главата си", коментират източниците. Често пъти Иван Христов споделял несгодите си с Андрей Арнаудов. Който вместо да го успокои, се смеел и отсичал: "Така ти се пада! Като се превърна в пенсионер и домашна мишка толкова рано, хак да ти е сега. Аз такива ядове нямам". Макар че под сурдинка се шушука, че Арнаудов от доста време леко завижда на Иван Христов за семейството и най-вече за децата, които той все още няма.