Веселин Марешки отваря евтини магазини, гони Борисов и Нинова по рейтинг

Докато Бойко Борисов и Корнелия Нинова се борят да запазят позициите си в политиката, Веселин Марешки усилено върви към успех. Лидерът на партия "Воля" се ползва с все по-голяма популярност сред гражданите. С успех се ползват и предизборните му проекти.

Евтин бензин във всяка община, народен магазин във всеки град

Наскоро стана ясно, че бизнесменът от Варна е решил предизборно да отвори и верига магазини за хранителни стоки. Те ще предлагат в пъти по-ниски цени от пазарните и ще са достъпни за родните пенсионери. Дали това е само предизборен ход, или бизнесменът просто е открил нова пазарна ниша, която смята успешно да разработи — можем само да предполагаме. Рейтингът му обаче расте нагоре. И за разлика от Бареков той поне подкрепя думите си с дела.

Милионер сред народа

Друго предимство на Веселин Марешки е, че той не крие, че е богат. Както се оказа българския Доналд Тръмп няма милиардите на американския си "колега", нито пък темперамента му. За сметка на това не се бои да говори за милионите си, нито пък как ги е натрупал. И най-вече — не се срамува от тях. И открито споделя информация за бизнеса си.

Народен будител или нов популист?

В сравнение с Бойко Борисов и Корнелия Нинова, Веселин Марешки все още не е натрупал достатъчно висок рейтинг, но определено е на път да измести бившия премиер. Дамата на червените пък Корнелия Нинова трупа все по-голяма популярност. Нинова се превърна в любим герой в шоуто на Слави, а зрителите очевидно я харесват и й симпатизират. Дали обаче ще успее да стане следващия премиер на България е твърде рано да се предполага. Що се отнася до експремиера Бойко Борисов, два пъти предаденото доверие на българските граждани вече му се отразява. Ако успее и трети път да убеди избирателите да го подкрепят, лидерът на "ГЕРБ" ще трябва доста да поработи, за да докаже, че наистина е заслужил доверието на своя суверен и се труди за неговото благополучие и благосъстояние. Иначе няма да изкара цял и третия си мандат. [caption id="attachment_507007" align="aligncenter" width="487"]Веселин Марешки обещава евтин бензин и магазини предизборно Веселин Марешки обещава евтин бензин и магазини предизборно[/caption] Този път по волята на народа.