Руслан Мъйнов вече се чуди да плаче ли, или да се смее!

Да плаче или да се смее - това се чуди вече комикът и певец Руслан Мъйнов, след като и поредната му връзка се оказа провал. Това разкриха близки до обкръжението му източници. Припомняме, че на актьора не му върви в любовта от години. И по-точно откакто се раздели с най-голямата си любов досега в лицето на чаровната Алекс Сърчаджиева. Макар да копнее за семейство и деца, Руслан Мъйнов продължава да удря на камък. [caption id="attachment_506950" align="aligncenter" width="300"]Руслан Мъйнов Не му върви на Руслан Мъйнов в любовта и това си е[/caption] Това се случи и с бившата му приятелка - колежката Анелия Луцинова, на която той посвети няколко години от живота си. Актрисата обаче все по-често му слагаше рога и в един момент нервите и достойнството на Мъйнов не издържаха. Той живя сам известно време, а преди месец-два си внуши, че е срещнал жената на живота си. Тя се казва Елена Георгиева и танцува в последния му видеоклип. Тук проблемът явно идва оттам, че чаровната Ели е двойно по-млада от Руслан Мъйнов.

Запознати разкриха, че докато комикът е бил луд по нея и се чудел как да й угоди, Ели просто се оставяла да бъде обичана. И гребяла с пълни шепи от щедростта на Мъйнов.

"Стига бе! За какво си мислите, че това младо, свежо и красиво момиче се навря при Руслан?! Заради аполоновата му фигура или неземна красота. Глупости! Просто като всяка друга амбициозна мома, тя също видя в него трамплин към кариерата и славата. До вчера никой не я знаеше, а ето, че вече е лице в клип на известен мъж. Интересът клати феса, са казали хората отдавна и са напълно прави", коментират източниците. Хубавото в случая е, че Руслан Мъйнов започнал да проглежда още в самото начало на тази си нова връзка. След като излязъл клипът, Елена все по-често се правела на заета и отказвала да прекарва вечерите си с него. Предпочитала хора на своята възраст и купоните. Руслан Мъйнов осъзнал това и в началото се вбесил, но повече на самия себе си и на наивността си. След това обаче си казал, че съдбата му е направила подарък като не го е оставила да хлътне и да задълбае още по-надълбоко в тази връзка, разкриват негови познати.