Новата мис Вселена: Нямам никакви пластики! (С какво засенчи другите?)

Гласувайте за статията

Новата мис Вселена засенчи другите, фука се, че няма пластики

Новата мис Вселена се изфука, че няма и една корекция по себе си. Французойка грабна купата тази година и със задоволство заяви, че няма пластики и че е спечелила с естествена красота конкурса.

Ирис Митенер е новата Мис Вселена, след като победи останалите 12 финалистки в конкурса. Ирис е студентка по стоматология и е от Франция. Момичето е на 23 години и е от френския град Лил. Тя заяви, че ще се опита като Мис Вселена да подкрепи стоматологията, за да могат хората да разберат необходимостта от повече грижи за устната кухина.

„Докосвам короната и не вярвам, че аз спечелих. Това беше голяма изненада. Всяка стъпка беше изненада. Горда съм и се чувствам благословена“, заяви Митенер.

Новата Мис Вселена донесе и първата победа на своята страна, като победи измежду представителките на 86 страни. За първи път от 27 години европейка печели титлата Мис Вселена. Тя е и единствената европейка, която се класира на финала, в който по принцип доминират красавиците от Латинска Америка.

За разлика от представителката на България, красавицата демонстрира доста повече вкус в традиционното облекло. Както е известно костюмът на българката се оказа твърде екстравагантен за този конкурс и й спечели доста присмехулни коментари.

Новата Мис Вселена ще живее една година в Ню Йорк, а по време на мандата си, въпреки многобройните награди, които включват дрехи, бижута и обслужване от стилист, ще получава и месечна заплата, и ще живее в елитната част на града. Също така, тя ще бъде посланик на различни кампании.

Новата мис Вселена се фука с тяло без пластики

Новата мис Вселена се фука с тяло без пластики

Сред задълженията й влиза и изискването да бъде пример за младите жени из целия свят. В ангажиментите на новата миска влиза и правото да изпълнява всички дейности, които ще й възложи нейната агенция WME / IMG. И най-вече — не трябва да се забърква в никакви скандали. Иначе ще се прости с короната.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар