Рени успя да пръсне до стотинка хонорара си от Вип Брадър!

Залязлата чалга певица Рени отново е в задънена улица. Тя влезе в Къщата на Вип Брадър с голямата кошница. Като вярваше, че два месеца сред съквартирантите ще й върнат забравената слава и някогашна кариера. Това обаче не само не се случи, но певицата успя да профука целия си хонорар от шоуто до стотинка. Това разкриха близки до нея източници и допълниха, че в момента Рени Нобела се намира в огромна дупка. [caption id="attachment_506878" align="aligncenter" width="300"]Рени Рени отново втрещи всички с това, което направи[/caption] Месеци наред тя пръскаше с щедра ръка, за да си прави пиар и да публикува снимки в мрежата от екзотичните си ваканции. Последно певицата се показа от Дубай, но пропусна да отбележи, че е отседнала в треторазряден хотел, а не в луксозните, които приютяват голяма част от родните випове.

От почивка на почивка, от мол на мол, Рени останала почти без стотинка и от известно време ревностно се оглеждала за мъж. При все, че към момента такъв също липсвал, тя започнала отново да обсажда бизнесмена Вальо Михов и да прегрява телефона му.

Припомняме, че на Михов му стана тясно около врата от набезите на изпълнителката в Къщата. Там Рени не спираше да се върти около него и да му прави четки, с надеждата той да побутне кариерата й навън. А погледите и усмивките, които у хвърляше, недвусмислено сочеха, че не би имала и нищо против една афера с него. "За лош късмет на Ренито, Вальо Михов е не само женен мъж, но и обича съпругата си. Плюс това, дори и да е сгазвал лука по време на брака си, го е правил с жени, които харесва. А той самият изрично каза, че предпочита слаби и стройни дами. Къде се вижда Рени сред тях, не е ясно. Най-много да му досади дотам, че да бяга на другия тротоар като я зърне", смеят се източниците. Досега поне джентълменът Вальо Михов проявявал търпение и се отнасял възпитано с певицата. Все по-често обаче се усещало, че нервите му не издържат и се чуди как да се отърве от това натрапено "приятелство".