Какво се случва с Вихра Петрова: Близките й не могат да я познаят! (истината ще ви втрещи) Преглеждания: 7441

Всички се питат какво се случва с Вихра Петрова от развода й до днес
0
5/5 - (1 vote)

Вихра Петрова отдавна не е същото момиче, което беше с Иван Христов!

Какво се случва с Вихра Петрова?! Този въпрос си задават близките й хора, сащисани от огромната промяна у нея. Отдавна вече красивата брюнетка не е онова слънчево и ведро момиче, което беше по време на живота си с Иван Христов.

Продуцентът разби сърцето й като я остави с малката им дъщеря Ава преди пет години, влюбен в Ирина Тенчева. Това предателство разби сърцето на Вихра Петрова, но въпреки това на няколко пъти тя опита да продължи живота си и дори даде шанс на няколко мъже.

Вихра Петрова
Всички се питат какво се случва с Вихра Петрова от развода й до днес

След като с никой от тях не се получило нищо обаче, бившата на опосума се затворила в себе си и се отдала само и единствено на дъщеря си и на работата. От доста време насам Вихра не искала и да чува за мъже, и отхвърляла всяко едно предложение, което получи.

„Не знаем какво става с нея, но тази работа не е нормална. Та тя е още толкова млада жена и има нужда от любов. Как да срещне човека за себе си, след като не дава шанс на никого. Явно болката, която Иван й причини, й се е отразила много по-сериозно от очакваното“, разкриват източници.

И добавят, че макар кошмарът с разбития й брак вече отдавна да е в миналото, Вихра Петрова отново е виждана със сълзи в очите като гледа снимки на „перфектното“ ново семейство на бившия си.

Тя обаче се опитвала да не дава глас на чувствата си и винаги разрешавала на Ава да посещава къщата на баща си и втората му жена. Малкото момиченце се разбирало чудесно с децата на Ирина Тенчева, но най-вече било привързано към братчето си Самуил. С което Вихра за нищо на света не искала да я разделя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.