Феновете на „София Ден и Нощ“ бесни: Виж как ще ги прецакат с връщането на Рая! (още подробности)

Феновете на „София Ден и Нощ“ бесни: Виж как ще ги прецакат с връщането на Рая! (още подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Рая наистина ще се върне в „София Ден и Нощ“, но само за рейтинг!

Сериалът „София Ден и Нощ“ колкото се харесва, толкова и започна да дразни зрителите. Първо – сюжетните линии започнаха да стават все по-банални и да се въртят в омагьосан кръг. И второ – сценаристите отново излъгаха феновете с връщането на любимката им Рая.

Преди няколко дни беше обявено „тържественото“ завръщане на Рая в „София Ден и Нощ“. То бе предвидено навръх рождения ден на Дани и всички тръпнеха в очакване.

София Ден и Нощ

Рая ще се върне в „София Ден и Нощ“, но не така, както се очакваше

Оказа се обаче, че актрисата Михаела Павлова се появи в сериала само като… глас. Тя се обади да честити на Дани по телефона, след което отново изчезна. И никой не си направи труда да отговори на множеството въпроси ще видим ли действително Рая пак в квартирата.

Да, оказа се, че Михаела Павлова ще се върне в сериала, но само за покачване на рейтинга му. Екранната Рая ще се завърне от Лондон и тотално ще обърне целия свят на все още влюбения в нея Дани. Той известно време ще се лута между нея и новото си гадже Михаела.

После обаче героинята на Рая отново ще се изпари яко дим и този път завинаги. Истината е, че Михаела Павлова била твърде отдадена на танцовата си школа, както и на напъните си да играе в театъра. И не искала да се връща в „София Ден и Нощ“. Не и за тези мижави пари, които получавала досега.

„За нея този сериал беше просто трамплин към популярността и шансовете за по-голяма кариера и развитие. Склони да се върне за малко и то само, защото продуцентите знаят, че ще вдигне рейтинга им. Но те всъщност мамят зрителите, защото имаха идеалната възможност да привлекат отново Рая за постоянно. Каквито и ангажименти да има, тя щеше да приеме, ако й бяха вдигнали заплатата. Парите, които получават актьорите, са направо смешни“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар