Бомба: Надя Иванова на колене пред Борислав Комсийски! (тръшна се, но той не иска и да чуе)

Бомба: Надя Иванова на колене пред Борислав Комсийски! (тръшна се, но той не иска и да чуе)
5 (100%) 1 vote

Надя Иванова направи най-голямата глупост с Борислав Комсийски, а сега реве!

Хубавата Надя Иванова сама се прецака и то здраво. Вече се усети какви ги е свършила, но както се казва… късно е, чадо. Става дума за връзката й с милионера Борислав Комсийски, който си падна по нея още от Вип Брадър.

Всички знаят, че след края на формата Боби започна упорито да ухажва Надя от „Елит“, а тя доста бързо поддаде. Макар че още се водеше в траур заради гибелта на годеника си Йоло.

Надя Иванова

Надя Иванова жестоко сгази лука пред Борислав Комсийски

Хубавицата обаче осъзна, че е време на продължи напред. А и какво по-добро ново начало от това, което й предлага ултра богат и млад бизнесмен. Боби и Надя бяха наистина прекрасна двойка, но за жалост, твърде за кратко.

Тези дни стана ясно, че Иванова е сложила рога на Комсийски с далеч по-млад от нея красавец. Защо го е направила, си остава загадка. При положение, че младокът не може да стъпи на малкия пръст на Боби по отношение на сериозност, отговорност и виждане за живота.

„Борислав беше супер джентълмен с нея през цялото време. Отнасяше се с разбиране и търпение, защото знаеше какво е преживяла и че й трябва време. Той дори купи билети за Малдивите. Искаше да я заведе там след около десетина дни и да я накара да забрави всичко, да се почувства като принцеса в приказките. А как му отвърна Надя – предаде го и го унизи най-долно“, разкриват запознати.

След чутовния скандал с Боби Комсийски, при който той й посочил вратата, Надя Иванова не изчакала и два дни. Моментално разкарала младия си любовник и се тръшнала на врата на Борислав.

За нейно огромно разочарование обаче, получила в отговор едно голямо и твърдо „гледай си работата“! „Сама си го направи. Боби заслужава жена, която да го обича и уважава. А Надя нека си потърси пак успял богаташ, но достатъчно тъп, за да й търпи измамите“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар