Скандалните разкрития за Веселин Маринов и любовницата му нямат край!

Както вече стана ясно, Веселина Пеева от Добрич заряза законния си мъж и двете си деца заради Веселин Маринов. Скоро след запознанството им блондинката се напомпа със силикон, за да бъде на ниво за известния си любовник. А сега е ред на Веско да й се отблагодари за полученото. Проверка в НОИ показва, че Веселина е назначена като "Технически секретар" във фирма, собственост на близък приятел на Веселин Маринов. Така тя се е уредила да се подписва всеки месец срещу 800 лева без каквито и да било усилия. Фирмата е със седалище във Варна, а служителите в нея са категорични, че никога не са виждали Веселина на работното си място. Вместо това, те са принудени всеки ден да гледат лика на Веселин Маринов от многобройните плакати, които ги дебнат от всеки ъгъл в офиса. Това е ясен знак, че шефът си е доста гъст с изпълнителя и говори красноречиво по какви пътища прелюбодейката е назначена във фирмата. Основната идея на назначението определено не е Веселина да прибира скромната сума на месец.

Все пак си има такъв богат любовник,

не е опряла до тези 800 лева! Целта е поне на документи да се води, че е самостоятелна жена, която сама си изкарва парите, а не разчита на Веселин Маринов. А истината е, че на Веселина не й се отдава каквато и да било работа. През годините на брака си е свикнала да дои финансите на мъжа си и сега с любовника ситуацията се повтаря.   Но за пред хората Веско и Веска се опитват да замажат грандиозния скандал, изкарвайки я примерна и трудеща се жена и майка. Само че са си избрали доста скандален работодател, който варненските медии не веднъж са погвали. Най-интересната клюка за него е, че през поставени лица има обща фирма не с кого да е, а със самия Веселин Маринов!

Освен скандалните назначения,

в живота на Пеева не стихват и семейните драми. Откакто е в обятията на естрадния трубадур, Веселина съвсем е забравила откъде изгрява слънцето. Тя се мъчи да стане любимка на дъщерята на изпълнителя, демонстрирайки топли чувства към внучето му, които са повече от лицемерни. А междувременно тотално е загърбила своите две деца. Една от основните причини добричлийката да напусне семейното си гнездо била, че въобще не се е наживяла и предпочита да излиза и да мърсува, отколкото да гледа децата си вкъщи. Именно нежеланието й да бъде близо и отговорна по някакъв начин за наследници я вкарало в тих ужас, когато Веселин Маринов станал дядо, пише hotarena.net. [caption id="attachment_506837" align="aligncenter" width="300"]Любовницата на Веселин Маринов е провал като родител Любовницата на Веселин Маринов е провал като родител[/caption]   Роднини на Веселина споделят, че е срамно да се нарича майка. Още докато е била уж щастлива със съпруга си, тя се е държала ужасно с децата си. Дори се е случвало да удря голямата си дъщеря. А сега тотално е абдикирала от ролята си на родител, за да си вее парцалите с любовника. От големи дози любов и страст тя дори забравила рождения си ден на детето си! Как се забравя подобно нещо, нямаме си идея! Явно Веселин Маринов тотално я е омагьосал...